Heriberto

Heriberto uit Honduras was 10 jaar toen bij hem voor de tweede keer acute lymfatische leukemie werd ontdekt. 
Toen Heriberto 3 jaar oud was, sloeg het noodlot voor het eerst toe: acute lymfatische leukemie. Hij werd na een lange periode van behandelingen, pijn en angst, genezen verklaard. Maar in februari 2015 kreeg Heriberto, samen met zijn familie, opnieuw het afschuwelijke nieuws. De leukemie was terug. Nogmaals ging de dappere, jonge Heriberto de heftige strijd aan tegen kanker. En dankzij donaties heeft hij zijn levensbedreigende ziekte bijna overwonnen en kon hij scans, onderzoeken en bestraling ondergaan!
HeribertoOp dit moment ondergaat Heriberto nog elke zeven à acht weken een chemobehandeling. Gedurende ongeveer 15 dagen na deze behandeling is Heriberto misselijk en heeft hij hoofdpijn. Dit zijn allemaal bijwerkingen van de behandeling. Maar de behandelingen hebben baat, want zijn ruggenmerg bevat steeds minder kwaadaardige cellen!

UPDATE: 

Heriberto gaat nog steeds regelmatig elke 8 weken voor onderzoeken naar het ziekenhuis, maar het gaat goed met hem!
Dankzij gulle donaties heeft Heriberto weer hoop! Heriberto en zijn familie zijn intens dankbaar.
De vader van Heriberto wil namens het gezin iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de behandelingen en het herstel van Heriberto: „Er zijn geen woorden die kunnen uitdrukken hoe dankbaar wij iedereen zijn. Ik weet zeker dat God deze goede daden niet onopgemerkt laat, Hij zal u belonen. Ontzettend bedankt!”