Wie we zijn

Wie we zijn

Kristy Scott Malawi Africa

Kristy Scott

Algemeen Directeur
Kristy is sinds 1987 actief in humanitaire hulpverlening en ontwikkeling. En het raakt haar nog steeds als ze het leven van een kind kan veranderen. Ze voelt diepe bewogenheid door te weten dat haar inzet talloze levens heeft verbeterd tijdens haar dienst bij Kinder Kanker Genezing. 


Lees het interview met Kristy

Sander van Hesteren Kinder Kanker Genezing

Sander van Hesteren 

Relatiemanager Bijzondere Gevers 
Sander, met meer dan 20 jaar ervaring als fondsenwerver, is het eerste aanspreekpunt voor donateurs en giftgevers die de levens van zieke kinderen willen veranderen. Fondsenwerving is een belangrijke radar binnen een goed doel. Enkel met voldoende financiĆ«le middelen kunnen we de wereld een stukje mooier maken. Maar ook persoonlijk contact en vertrouwen hebben in de organisatie is hierbij belangrijk. Het helpen van kinderen is mensenwerk. Onze collega Sander staat voor u klaar.

Staff Children's Hope Fund Hong Kong

Michelle Uson-Laurel

Internationaal Subsidiebeheerder
Michelle heeft een gecombineerde werkervaring van 18 jaar in de NGO-gemeenschap, waar ze betrokken was bij administratief werk, fondsenwerving, subsidiebeheer en -management .

Stichting Kinder Kanker Genezing is een niet-gouvernementele hulporganisatie, naar behoren geregistreerd als ANBI (algemeen nut beogende instelling), die zich wereldwijd voor kinderen met kanker of chronische ziekten inzet.


Elk Kind heeft recht op goede Gezondheidszorg:

Het idee begon met Joel MacCollam, een anglicaanse pastor (Episcopal) in de Verenigde Staten, en zijn wens om kinderen te helpen die in armoede leven en lijden aan een ziekte. In de volgende 30 jaar hebben de door hem opgerichte goede doelen meer dan 500 miljoen euro aan praktische hulp opgeleverd. Daardoor werden duizenden kinderen en hun families geholpen. Sinds 2008 ondersteunt Stichting Kinder Kanker Genezing in ontwikkelingslanden kinderen met kanker of een chronische ziekte. Inmiddels worden meer dan 417 kinderen geholpen.

In mei 2017 overleed onze oprichter Pastor Joel MacCollam, na een lange ziekte. Onze CEO, Kristy Scott en het team van Stichting Kinder Kanker Genezing zetten het werk ter ere van hem voort.
 

BESTUUR


Voorzitter - Marie Pond       Secretaris - Michelle Laurel        Penningmeester - Jo Ann Orf