Over ons

Over ons

„Degenen te helpen, die zichzelf niet kunnen helpen, is mijn grootste zorg. Dit basisidee vergezelde Joel MacCollam al meer dan 30 jaar, met als doel de armsten van de armen te helpen. Met  Stichting Kinder Kanker Genezing richtte hij zich op het ondersteunen van kinderen met kanker en chronische ziekten in ontwikkelingslanden. Tot zijn overlijden in mei 2017 was hij de voorzitter van onze hulporganisatie. Onze CEO, Kristy Scott zet zijn erfgoed in zijn geest voort. Haar visie is ook om zieke kinderen, die in armoede leven te ondersteunen en hun weer hoop te geven op een toekomst waarin ze in waardigheid kunnen leven.
Michelle Laurel op locatieWie we zijn Aerzte im KongoHoe we werken ziek kind in Guatemala onze missie Project Partners DRCProject Partners Kinder Kanker in OekraineJaarverslag Kinder Kanker Genezing in de FilipijnenContact
 
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan digitaal of per post. Met onze nieuwsbrief informeren wij u regelmatig over nieuws over de kinderen in ons Angel Wishes programma en over de medische hulp die wij wereldwijd bieden.

Schrijf U in voor onze nieuwsbrief