De acceptgiro gaat verdwijnen

De acceptgiro gaat verdwijnen

Per 1 juni 2023 verwerken banken geen acceptgiro’s meer. Gelukkig zijn er nog veel andere manieren om toch nog de zieke kinderen te kunnen blijven helpen. U vindt de mogelijkheden op deze pagina. Heeft u een vraag? Neemt u dan gerust contact op met onze collega Sander van Hesteren. Wij helpen u graag. 

Bel 088 116 37 97 (dagelijks van 10-15 uur) of stuur ons een e-mail
Email: info@kinderkankergenezing.nl  (algemeen)
Email: sander@kinderkankergenezing.nl (contactpersoon)

 

U kunt op de volgende manieren uw donatie in orde maken: 

mijn eenmalige gift

GEBRUIK FORMULIER ‘MIJN EENMALIGE GIFT’ ALS VERVANGER VOOR DE ACCEPTGIRO

U kunt uw donatie voor de kinderen nog altijd handmatig met een vertrouwd papieren formulier doen. Ook wanneer de acceptgiro er niet meer is. U kunt vanaf nu gebruik maken van het formulier ‘Mijn eenmalige gift’. Dit formulier vervangt de oude acceptgiro. Het enige verschil is dat u het ingevulde formulier nu moet terugsturen naar het goede doel en niet naar uw bank. Voor het terugsturen van het ‘Mijn eenmalige gift’ formulier kunt u altijd de meegestuurde antwoordenvelop gebruiken.

Zelf overmaken via internetbankieren

U kunt zelf een overschrijving invoeren in Internet bankieren of in uw bankieren app, zoals elke andere betaling die u online of via de app doet. Voor de volledigheid is dit ons IBAN-nummer: 
NL34ABNA0510430147, BIC: ABNANL2A

Ukraine war children are hungry

Via onze website 

U ziet rechts bovenaan elke pagina van onze website een rode DONEER NU- knop of de rode ONLINE DONEREN-knop. Als u hierop klikt, maakt u uw donatie in een paar stappen in orde. 

QR code

Scan de QR-code op de brief

Op onze brieven staat altijd een QR-code. Een QR-code is een soort barcode, maar dan een vierkant blok met zwarte en witte kleine blokjes.

Zo werkt het betalen met een QR-code: 
1.     Open de camera van uw smartphone of tablet en houd de smartphone of tablet voor de QR-code, net alsof u een foto maakt van de QR-code (bij oudere smartphones heeft u wellicht nog een QR-code scanner app nodig). 
2.     U ziet een geel balkje in beeld verschijnen. Tik hierop, en u wordt dan automatisch naar een webpagina van Kinder Kanker Genezing geleid met meer informatie en de mogelijkheid om via die pagina uw donatie in orde te maken.
Volg de aangegeven stappen en u betaalt via de mobielbankieren app van uw bank. Als u geen app heeft, betaalt u via internetbankieren. 

MAAK GEBRUIK VAN DE OVERSCHRIJVINGSKAART VAN UW EIGEN BANK

Wanneer u geen gebruik maakt van internet dan kunt u ook overschijvingskaarten van uw eigen bank gebruiken om een donatie te doen. De meeste grote banken hebben gelukkig nog eigen overschrijvingskaarten. Deze kaarten kunt u invullen en opsturen. Vraag het na bij uw bank wat de mogelijkheden zijn of check het op de website van uw bank. U kunt ook direct een maandelijkse machtiging bij uw bank instellen. Neem hiervoor contact op met uw bank. Een medewerker helpt u in vertrouwen.

Sander van Hesteren

EEN PERSOONLIJK GESPREK 

Een groot percentage van onze zieke kinderen dankt de medische behandeling van uw donaties. Hier zijn wij u heel erg dankbaar voor. Heeft u hulp nodig om na het verdwijnen van de acceptgiro uw donatie in orde te maken met het nieuwe formulier van ‘Mijn eenmalige gift’, neemt u dan contact met mij op.
Ook kunt u mij bellen over andere vragen. Bijvoorbeeld het doen van een bijzondere gift. Een groot percentage van onze zieke kinderen dankt de medische behandeling aan het feit dat wij een nalatenschap hebben mogen ontvangen. Enorm bijzonder. Een manier om kinderen met kanker of een andere chronische ziekte nu en in de toekomst te kunnen blijven helpen. Zo blijven uw idealen voortleven en maakt u een enorm verschil in het jonge leven van een kind. Meer informatie vind u hier of belt u mij op 0618 226 876. Een email sturen kan ook: sander@kinderkankergenezing.nl
Hartelijke groet, Sander van Hesteren.


Inschrijving nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan digitaal of per post. Met onze nieuwsbrief informeren wij u regelmatig over nieuws over de kinderen met kanker of chronische ziekten in ons Angel Wishes programma en over de medische hulp die wij wereldwijd bieden.

Schrijf U in voor onze nieuwsbrief