Belastingvrij schenken/Periodiek schenken

Belastingvrij schenken/Periodiek schenken

Onze stichting is in het bezit van een ANBI status. Dit heeft voor u  een groot voordeel: wanneer uw giften aan Stichting Kinder Kanker Genezing tussen de 1% en 10% van uw verzamelinkomen zijn, dan mag u deze opvoeren als aftrekpost bij uw belastingaangifte.


Wanneer u maximaal wilt profiteren van het belastingvoordeel over al uw schenkingen aan Kinder Kanker Genezing en uw giften voor de komende jaren goed geregeld wilt hebben, ga dan een periodieke schenkingsovereenkomst met ons aan.

In deze overeenkomst legt u voor minimaal 5 jaar vast dat u een vast bedrag per jaar zal schenken. Hierdoor is uw bijdrage jaarlijks geheel aftrekbaar van uw inkomstenbelasting. Het formulier kunt u eenvoudig downloaden en invullen. 

Download het formulier


Door slim om te gaan met dit belastingvoordeel kunt u uw donatiebedrag zelfs verhogen. De belastingdienst betaalt in dat geval mee aan uw gift. Bruto geeft u meer, maar netto blijft u hetzelfde betalen. In dat geval kan Kinder Kanker Genezing nog meer zieke kinderen helpen met uw gift. Daar zijn wij heel erg dankbaar voor.  

Bereken hier uw Belastingvoordeel

 

Heeft u vragen of wilt u liever het formulier per post ontvangen?

Neem contact op met Sander van Hesteren via telefoon: 0618 226 876 of stuur een e-mail naar sander@kinderkankergenezing.nl
Stichting Kinder Kanker Genezing is in het bezit van een ANBI status. Een stichting met een ANBI status betaalt geen erfbelasting of schenkbelasting voor erfenissen en schenkingen die de instelling gebruikt voor het algemeen belang. Uw schenking komt ten goede aan de hulp voor de zieke kinderen.