Belastingvrij schenken / Periodiek schenken

Belastingvrij schenken / Periodiek schenken

Kinder Kanker Genezing heeft als stichting een ANBI-status. En dit heeft voor u voordelen. Want dankzij onze ANBI-status kunt u standaard uw giften aan Stg. Kinder Kanker Genezing als aftrekpost bij uw belastingaangifte opvoeren als deze tussen de 1% en 10% van uw verzamelinkomen zijn. 
Wanneer u maximaal wilt profiteren van het belastingvoordeel over al uw schenkingen aan Kinder Kanker Genezing en uw giften voor de komende jaren goed geregeld wilt hebben, ga dan een periodieke schenkingsovereenkomst met ons aan.

In deze overeenkomst legt u voor minimaal 5 jaar vast dat u een vast bedrag per jaar zal schenken. Hierdoor is uw bijdrage jaarlijks geheel aftrekbaar van uw inkomstenbelasting. Het formulier kunt u eenvoudig downloaden en invullen. 

Download het formulier


Malawi kinderenDoor slim om te gaan met dit belastingvoordeel kunt u uw donatiebedrag zelfs verhogen. De belastingdienst betaalt in dat geval mee aan uw gift. Bruto geeft u meer, maar netto blijft u hetzelfde betalen. In dat geval kan Kinder Kanker Genezing nog meer zieke kinderen helpen met uw gift. Daar zijn wij heel erg dankbaar voor.  

Bereken hier uw Belastingvoordeel


Heeft u vragen of wilt u liever het formulier per post ontvangen? Neem contact met ons op met Sander van Hesteren via 0618-226876 of stuur een e-mail naar sander@kinderkankergenezing.nl
Stichting Kinder Kanker Genezing is een goed doel en is afhankelijk van giften. Wij zijn in het bezit van een ANBI status en u hoeft daardoor geen belasting over de ontvangen giften te betalen. Uw schenking komt dus geheel ten goede aan de hulp voor zieke kinderen.