Zomerkamp

Zomerkamp

KKG is een trouwe sponsor van de Zomerkampen die onze partner in de Filipijnen elk jaar organiseert. Dit jaar inmiddels voor de 24e keer. Elk jaar in april komt weer een grote groep kinderen en jongeren met kanker en andere chronische ziekten bij elkaar voor dit evenement. Drie prachtige dagen waar deze kinderen de rest van het jaar naar uitkijken.

Kythe Summercamp
Zomerkamp: even gewoon kind kunnen zijn!

Waarom tellen ernstig zieke kinderen de dagen af tot ze naar het Zomerkamp mogen? Dat is heel eenvoudig. Omdat het de enige kans is dat ze lekker mogen spelen, zwemmen en laat op mogen blijven. Hun hele jonge leventje staat in het teken van het ziekenhuis. Medicijnen. Binnen blijven. Voorzichtig zijn met spelen. Energie sparen. Terwijl het Zomerkamp hun alle ruimte geeft om gewoon kind te zijn. Eindelijk de dingen doen die anders niet mogen of kunnen. 

De kinderen die op kamp gaan zijn gediagnosticeerd met verschillende vormen van kanker en chronische ziekten. We zetten ons in voor hen op meer dan één manier. Natuurlijk door de levens van zieke kinderen te redden met de noodzakelijke medische hulp. Maar wij hebben ook oog voor de pijn en angst van een jonge kankerpatiënt. Wij steunen kinderen met kanker en hun familie op verschillende manieren:

PSYCHOSOCIALE HULP

AFLEIDING DOOR ACTIVITEITEN

 

Wilt u ook dat deze kinderen een betere toekomst krijgen?
Maak dan vandaag nog een bijdrage over. Het kost € 270 om een ziek kind 3 dagen op kamp te laten gaan. Een gift van € 90 is voldoende voor 1 hele dag. Hartelijke dank namens de kinderen!