Wat we doen

Wat we doen

Ook dit jaar vecht de Stichting Kinder Kanker Genezing (KKG) onvermoeibaar 365 dagen per jaar voor kinderen met kanker en andere chronische, slopende ziekten in ontwikkelingslanden. Wij willen hen en hun arme families en gemeenschappen helpen. In de eerste plaats met levensreddende medische hulp voor het zieke kind. Maar wij staan ook klaar voor de sociale behoeften van het getroffen gezin in deze moeilijke tijden. Om het leven van terminale patiëntjes te verlichten, krijgen plaatselijke zorgverleners en speciale kinderhospices training in palliatieve zorg voor kinderen.


Een bijzondere vorm van hulp zijn onze KKG Angel Wishes

ziek kind in Filipijnen

Angel Wishes Programma

Elke dag doen wij er alles aan om kankerpatiëntjes te genezen. Voor de kinderen is het een pijnlijke en meestal lange weg. Soms zijn aandoeningen helaas terminaal. Wij zetten ons echter in om het leven van terminale patiëntjes te verlichten. 

Doe mee
Family support

Familiehulp

Gezinnen met een ernstig zieke zoon of dochter worden geconfronteerd met allerlei onverwachte kosten. Met onze familiehulp helpen wij hen uit de grootste geldzorgen. Zij ontvangen een bijdrage voor onder andere voeding en medische en hygiënische zorg.

Meer erover 
Kythe summer camp

Zomerkamp

Het Zomerkamp is een evenement dat kinderen en adolescenten met kanker en andere chronische ziekten samenbrengt om in een verzorgende, acceptabele omgeving aan activiteiten deel te kunnen nemen en waardevolle ervaringen te kunnen verzamelen.

Verder lezen
Gezondheidszorg in ontwikkelingslanden

Medische missies

Stichting Kinder Kanker Genezing ondersteunt verschillende programma's wereldwijd waar de gezondheid en het lichamelijk welzijn van kinderen en hun gezinnen worden gewaarborgd om kinderen weer een toekomst te kunnen bieden.
 

Meer hierover lezen

Inschrijving nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan digitaal of per post. Met onze nieuwsbrief informeren wij u regelmatig over nieuws over de kinderen met kanker of chronische ziekten in ons Angel Wishes programma en over de medische hulp die wij wereldwijd bieden.

Schrijf U in voor onze nieuwsbrief