Jaarverslag

Stichting Kinder Kanker Genezing

Jaarverslag 2023

Lieve vrienden,

Stichting Kinder Kanker Genezing en onze donateurs strijden voor hetzelfde doel. Samen helpen we kinderen in ontwikkelingslanden die kanker hebben of een andere levensbedreigende ziekte. Ook nu, tijdens de oorlog in Oekraïne die wereldwijde gevolgen heeft, gaan we hiermee door. Zodat deze kinderen mogen hopen op een normale jeugd en een gezonde toekomst.

Wij vinden dat gezondheid een mensenrecht is. Gezondheid mag niet afhankelijk zijn van de plek waar een kind wordt geboren. Stelt u zich eens voor dat u in een arm land woont. Dan kan het zijn dat uw zieke kind niet geholpen wordt. Simpelweg omdat u de behandeling, het vervoer en de basisvoeding om uw kind in leven te houden niet kunt betalen.

Kinder Kanker Genezing bestaat om aan deze behoeften te voldoen. We bieden medische zorg van hoge kwaliteit, inclusief medicatie en gespecialiseerd laboratoriumonderzoek. Ook regelen we vervoer naar het ziekenhuis en regelmatige voeding om patiënten te helpen herstellen. Verder organiseren we een kortdurende verblijfsmogelijkheid zodat een ouder tijdens de behandeling dicht bij zijn of haar kind kan blijven.

Met de trouwe steun van onze donateurs heeft Kinder Kanker Genezing duizenden zieke kinderen in de Filipijnen, Venezuela, Oekraïne, DR Congo en Guatemala nieuwe hoop gegeven. U bent daarbij onmisbaar. Dankzij uw steun krijgen deze kinderen in nood hulp.

Stichting Kinder Kanker Genezing bestaat uit een bijzondere groep mensen die samenwerken om kinderen te redden. Fijn dat u een belangrijk onderdeel wilt zijn van deze zorgzame familie. Hartelijk dank dat u er voor de kinderen bent met uw steun en dat zij een warm plekje hebben in uw hart.


Met vriendelijke groet,
 
Kristy Scott,
Directeur