Jaarverslag

Stichting Kinder Kanker Genezing

Jaarverslag 2019

Lieve vrienden,

Stichting Kinder Kanker Genezing is altijd een verlengstuk geweest van de passie van onze donateurs om kinderen in ontwikkelingslanden met kanker en andere levensbedreigende ziekten te helpen. Ook nu, tijdens de COVID-19-pandemie, blijft onze visie hetzelfde: kinderen hoop, genezing en de kans op een normale jeugd geven.

Wij zijn van mening dat gezondheid een mensenrecht is en niet afhankelijk mag zijn van het land waar een kind wordt geboren. Als ouder kan ik me de emotionele belasting/ druk niet voorstellen als je kind de diagnose kanker krijgt of lijdt aan een zware chronische ziekte. Stelt u zich eens voor dat u in een arm land woont, waar uw kind niet geholpen wordt als u de kosten voor de behandeling, het vervoer en de basisvoeding om uw kind in leven te houden, niet kunt betalen.

Kinder Kanker Genezing bestaat om aan deze behoeften te voldoen. We bieden medische zorg van hoge kwaliteit, inclusief medicatie en gespecialiseerd laboratoriumonderzoek, vervoer naar behandelingsfaciliteiten en regelmatige voeding om patiënten te helpen herstellen. Ook regelen we een kortdurende verblijfsmogelijkheid zodat een ouder tijdens de behandeling dicht bij zijn of haar kind kan blijven.

Met de trouwe steun van onze donateurs heeft Kinder Kanker Genezing een positief effect op duizenden zieke kinderen in de Filipijnen, Venezuela, Oekraïne, Malawi, DR Congo en Oeganda. Uw inzet is onmisbaar zoals de onze, om kinderen in nood te helpen.
Stichting Kinder Kanker Genezing is een bijzondere groep zorgzame mensen die samenwerken, om kinderen te redden. Fijn dat u een belangrijk deel wilt uitmaken van deze familie. Hartelijk dank dat u er voor de kinderen wilt zijn, door uw steun, uw aanmoediging en ook door aan hen te denken.  

Met vriendelijke groet,
 
Kristy Scott,
Directeur

Financieel Jaarverslag 2019
Financieel Jaarverslag 2018