Bijzondere gelegenheden

Op momenten van vreugde en geluk iets goeds doen? Denkt u ook op deze momenten aan kinderen die zich niet lekker voelen en niet zoveel geluk hebben? Maak dan tijdens bijzondere gelegenheden gebruik van de mogelijkheid om een donatie voor Stichting Kinder Kanker Genezing te vragen.

Er zijn veel speciale gelegenheden in ons leven die ons plezier geven en ons ook even laten stilstaan. Of het nu een verjaardag is, een bruiloft, een doop of een jubileum. We vieren graag zulke persoonlijke momenten in het leven graag samen met ons dierbaren. Materiële geschenken spelen dan vaak maar een ondergeschikte rol. Daarom zijn deze momenten een geweldige gelegenheid om onze vreugde te delen met behoeftige mensen zoals kinderen met kanker of andere chronische ziekten.
Guatemala kinderenVraag uw gasten bij de volgende speciale gelegenheid om te doneren aan Stichting Kinder Kanker Genezing. Zo deelt u uw vreugde met de kansarme kinderen in onze wereld.

Wilt u meer informatie?

Bel met Sander van Hesteren op 06 182 26 876 en spreek een trefwoord af waaronder de donaties naar ons worden verzonden.
Neem de volgende bankgegevens op in uw uitnodigingen of advertentie en vraag uw gasten om te doneren op dit bankrekeningnummer:

Stichting Kinder Kanker Genezing
IBAN:   NL34ABNA0510430147
BIC:   ABNANL2A

Ongeveer drie weken na uw fondsenwerving vertellen we u hoeveel donaties er zijn ontvangen en hoe groot de totale donatie is geweest. Om privacyredenen mogen we geen informatie verstrekken over de namen van de donoren.
Alle donoren van wie het adres voor ons beschikbaar is, ontvangen van ons een persoonlijke bedankbrief op maat van uw evenement.
Maar u kunt ook, als onderdeel van uw feest, een schenkmand of een schenkkist gebruiken. U informeert ons over de collectie en u spreekt met ons een trefwoord af. Het totale bedrag boekt u onder dit donatie trefwoord naar het bovenstaande bankrekeningnummer.