Medische missie: 200 kinderlevens veranderen

Over enige tijd is het zo ver en de Operatie Marathon gaat weer van start in Congo. Dit is de medische missie die wordt georganiseerd door een jarenlange partner van ons, dokter John.

“Elke operatie verandert een kinderleven” (dr. John)

John reist hiervoor met zijn medische team naar de gebieden Minova en Lwiro in Congo waar geen ziekenhuis is. En waar kinderen tevergeefs wachten op een operatie die hun leven kan veranderen. Tijdens de Operatie Marathon worden 200 hoognodige operaties uitgevoerd.

Kinder Kanker Genezing staat samen met dr. John vierkant achter dit project. En wij hopen dat u hem ook wilt steunen. Veel doodzieke jongens en meisjes hebben maar één kans op genezing: de Operatie Marathon!
 

HELP MEE VOOR 200 NOODZAKELIJKE OPERATIES


OPERATIE MARATHON VERANDERT DE LEVENS VAN KINDEREN ALS PHILEMON!

OPERATIE MARATHON VERANDERT DE LEVENS VAN KINDEREN ALS PHILEMON!Bij de kleine Philemon groeide een tumor in zijn nek. In de afgelopen twee jaar had hij hier dag en nacht last van. De tumor hinderde hem tijdens het eten en bij het ademhalen. Een huisarts hadden zijn ouders nog nooit gezien in hun afgelegen gebied. En het ziekenhuis is onmogelijk ver weg. Bovendien hebben deze mensen helemaal geen geld voor een operatie. Het zag er hopeloos uit voor Philemon.

En toen gebeurde er iets heel moois.
Dokter John en zijn team kwamen door hun dorp met de Operatie Marathon. Wanhoop veranderde in hoop.

Tijdens een operatie van twee uur is de tumor veilig verwijderd. Met de tumor is ook de pijn helemaal verdwenen, wat een opluchting! Philemon is niet langer een patiënt. Hij is gewoon een kind dat zijn hele leven nog voor zich heeft.

Zo kreeg dit jongetje dankzij de Operatie Marathon van vorig jaar alsnog de juiste medische zorg!Helpt u ook mee? Elke gedoneerde euro brengt een operatie dichterbij.

Dan zorgt u ervoor dat ook dit jaar jonge patiëntjes alsnog geopereerd worden. Zodat ze hun ernstige ziekte overleven. Of een leven krijgen dat weer leefbaar is. Een operatie kost 160 euro. En dan zijn alle kosten meegerekend. Van transport, verband en apparatuur tot en met medicijnen, voedsel en reiskosten voor het gehele medische team. Ook betalen we hiermee het verplegend personeel, de chirurgen werken gratis.

Elke bedrag van uw keuze is van harte welkom. Alvast bedankt voor uw hartverwarmende steun.