Familiehulp

Familiehulp


Geldgebrek is een enorm obstakel. Daarom biedt Kinder Kanker Genezing financiële ondersteuning voor families met een kind dat medische behandeling nodig heeft. Woont het gezin in een verafgelegen dorp, dan dragen we ook bij aan de reiskosten naar het ziekenhuis. In Venezuela hebben de ouders de mogelijkheid in het aangesloten "Casa Hogar" te overnachten om bij hun kind te zijn of haar ergste strijd zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. 
Onze missie is om kinderen en hun families in noodsituaties, zowel hoop als een platform voor een betere toekomst te geven, door fysieke, emotionele, spirituele, intellectuele en economische middelen te bieden aan de kinderen, hun families en de lokale organisaties die hun zorg en welzijn ondersteunen. We bedienen hulp voor zieke kinderen in DR Congo, Filipijnen, Guatemala, Malawi,  Oekraïne en Venezuela.

Inschrijving nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan digitaal of per post. Met onze nieuwsbrief informeren wij u regelmatig over nieuws over de kinderen met kanker of chronische ziekten in ons Angel Wishes programma en over de medische hulp die wij wereldwijd bieden.

Schrijf U in voor onze nieuwsbrief