Inzamelactie 2023

STEUN DE 2023 INZAMELACTIE

Geef kinderen met kanker een kans

Het is de nachtmerrie van elke ouder: een kind dat getroffen wordt door kanker. Ook in arme landen slapen vaders en moeders met een doodziek kind slecht door alle zorgen. Maar aan hun nachtmerrie lijkt geen einde te komen. Want de zoon of dochter van deze ouders krijgt geen medische zorg!

In een perfecte wereld krijgt iedereen goede medische zorg. De werkelijkheid ziet er vaak anders uit. Er zijn nog altijd landen waar je alleen hulp krijgt als je genoeg geld hebt.

Wist u dat in een arm land slechts 1 op de 5 kinderen geneest?

De steun van donateurs zorgt ervoor dat ernstig zieke kinderen over de hele wereld alsnog een eerlijke kans op genezing krijgen!
Helpt u mee? Steun dan onze 2023 actie tegen kinderkanker!

Inzamelactie Kinderkanker
U helpt dan een kind als Santiago. Hij is 7 jaar en heeft kanker. Zonder behandeling is zijn leven in gevaar. De jongen woont echter in Venezuela, een land waar medische zorg een luxe is. Een onbetaalbare luxe in zijn geval. Voor een eerlijke kans op genezing is hij afhankelijk van mensen met het hart op de juiste plaats. Mensen zoals u!


Wilt u deze jonge patiëntjes een eerlijke kans geven? 

Doe mee aan onze jaarlijkse inzamelingsactie. Hartelijk dank!


Kristy Scott
Algemeen directeur

PS: Artsen in ontwikkelingslanden staan in de startblokken om kinderen met kanker en chronische ziekten te redden. Een donatie aan Kinder Kanker Genezing zorgt ervoor dat ze de benodigde geneesmiddelen en medische apparatuur krijgen!