Ook Sonya verdient een eerlijke kans op genezing!


Sonya is 4 jaar en woont in Oekraïne. Op deze foto is ze helemaal kaal door de chemotherapie. Iedereen hoopt dat ze de kanker die haar bedreigt overleeft. Dit meisje is echter afhankelijk van donaties door meelevende mensen!
 

Haar eerste tandjes, de eerste stapjes, voor het eerst naar de kleuterschool…
Sonya ontwikkelde zich heel normaal. Toch aan het zorgeloze leven van die dagen kwam abrupt een einde toen Sonya verschrikkelijke last van buikpijn kreeg. In de polikliniek constateerden de dokters een ontsteking van de blindedarm.
De spoedoperatie ging goed en toch vertrouwden de artsen het niet helemaal. Bloedonderzoek bevestigde hun vermoeden: Sonya was heel erg ziek. Ze had acute leukemie.
De chemotherapie van het meisje is met spoed gestart. De ouders moeten de benodigde medicijnen zelf betalen. Hun geld is echter bijna op. Een levensreddende behandeling van een ziek kind in een ontwikkelingsland kost gemiddeld 108 euro per maand.  

Sonya heeft de steun van fantastische donateurs zoals u nodig!

Haar moeder vertelt dat het voelt alsof ze in een donkere tunnel zitten vol obstakels. Op weg naar een leven waarin Sonya weer zal rennen en fietsen. En weer fijn kan spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Alleen door grandioze hulp komt er weer licht aan het einde van de tunnel. Voor een Oekraïens meisje als Sonya. En ook voor kinderen in Venezuela, Malawi, Congo, Oeganda en de Filipijnen.

Helpt u mee? Dan maak hier uw gift over. Hartelijk dank voor uw hulp.
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan digitaal of per post. Met onze nieuwsbrief informeren wij u regelmatig over nieuws over de kinderen in ons Angel Wishes programma en over de medische hulp die wij wereldwijd bieden.
Schrijf U in voor onze nieuwsbrief
Voor andere kinderen die we helpen klik hier