Natalie heeft een grote droom


Geef haar vandaag nog haar onmisbare medicijnen!
Vandaag wil ik u om hulp vragen, zodat dit lieve meisje de kans krijgt om te genezen en haar oude leven terugkrijgt. Ze hoopt vooral dat ze weer gewoon naar school mag, met de nieuwe schoenen, die ze onlangs heeft gekregen, net als de andere kinderen van haar leeftijd! 

  JA, IK HELP Natalie  met Haar BEHANDELING 

Natalie uit de Filipijnen

Als er niet snel hulp komt, stopt haar chemotherapie te vroeg om haar te genezen.
Dan is Natalie in levensgevaar.

Natalie was 7 jaar toen ze heel erg ziek werd. Wat begon met een ‘gewone’ griep eindigde in het ziekenhuis met hoge koorts. Haar eetlust was verdwenen en ze had een opgezwollen buik.
Onderzoek wees uit dat het meisje acute leukemie heeft. U kunt zich voorstellen dat deze diagnose een schok was voor de hele familie van Natalie. Want dit is een vorm van kanker die dodelijk kan aflopen.

Het goede nieuws is dat Natalie meteen kon beginnen met chemotherapie! Ze is zelfs goed op weg om te genezen. Alleen bij haar laatste stapje op weg naar genezing heeft zij hulp nodig. Dringend hulp nodig. Want er is helaas ook slecht nieuws... De arme familie kan haar onmisbare medicijnen niet meer betalen. Zonder medicijnen stopt haar chemotherapie. De kans dat Natalie geneest is dan verkeken.
 

Dat zou bijzonder pijnlijk zijn. Want ze zit al in de laatste fase van haar behandeling. Ze is nu 9 jaar en alles gaat goed, een gezonde toekomst is juist zo dichtbij voor haar!
​De medicijnen die Natalie de komende maanden nodig heeft kosten 98 euro per maand. Elke euro is welkom. Hartelijk dank!Wilt u Natalie steunen? Klik dan hier.