Mercy

Mercy woont met haar ouders en 4 broertjes en zussen in een klein dorp in de regio van Empangeni in Zuid-Afrika. Het gezin heeft een totaal gezinsinkomen van 200 euro per maand. Mercy kwam naar het medische centrum als een erg ziek jong meisje. Bij een biopsie kreeg ze de diagnose dat ze het lymfoom van Hodgkin had. 
NokusaSnel werd duidelijk dat de familie geen mogelijkheid had om voor Mercy een behandeling te financieren. Met de steun van onze donateurs konden de medicijnen en de behandeling van Mercy worden betaald.

Nokusa Zuid AfricaNa een lange behandelingstijd was Mercy kankervrij. Toen we haar moeder het goede nieuws vertelden, hield ze haar dochter vast in haar armen en huilde tranen van vreugde. Ze kon niet ophouden met te bedanken. Alleen onze donateurs hebben dit allemaal mogelijk gemaakt.

Mercy gaat nu elke dag naar school en werkt hard omdat ze door haar ziekte de afgelopen jaren achterop is geraakt. Maar ze zit vol energie en dankbaarheid en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan digitaal of per post. Met onze nieuwsbrief informeren wij u regelmatig over nieuws over de kinderen in ons Angel Wishes programma en over de medische hulp die wij wereldwijd bieden.

Schrijf U in voor onze nieuwsbrief