Lily wacht al 5 jaar op een operatie

Het is hoog tijd dat Lily van haar tumor wordt bevrijd!

Ik werd vorige week gebeld door dokter John, onze partner in Congo. John had kort daarvoor Lily ontmoet. Dit meisje wacht al veel te lang op hulp.
 
Lily heeft een grote tumor op haar kaak. Die tumor groeit nu al 5 jaar! Al die tijd is er niets aan gedaan. Het was John meteen duidelijk dat een spoedoperatie noodzakelijk is. Want de tumor hindert Lily bij het eten en het ademhalen. Ook heeft ze de hele dag door pijn.

  JA, IK HELP Lily met Haar operatie 

 

Het is hoog tijd dat de tumor operatief wordt verwijderd. Ik hoop van harte dat u deze operatie mogelijk wilt maken met uw steun!
 
Langer wachten met ingrijpen is levensgevaarlijk. Want de tumor groeit nog altijd, dus ook haar problemen worden steeds groter.
 
KENT U HET VERHAAL VAN DOKTOR JOHN?
 

Ik heb al eerder over zijn fantastische werk als chirurg geschreven. Samen met zijn lokale team opereert hij doodzieke kinderen in Congo.
Afgelopen week was John weer met zijn team op weg voor een medische missie in het noorden van Congo. En toen zijn ze in het holst van de nacht gestrand in het oerwoud. Het gebied waar Lily woont. De mensen leven er in armoede en onder zeer eenvoudige omstandigheden. Er is ook geen dokter of ziekenhuis in het gebied.


 
Helpt u vandaag nog mee? Dan maakt Lily eindelijk kans op een normaal leven. Klik hier. Hartelijk dank.