Brigette heeft maar één kerstcadeautje nodig.


Natuurlijk krijgt Brigette veel liever een pop van de kerstman. Want daarmee kun je fijn spelen. Maar ze is ernstig ziek. Zelfs de allermooiste pop kan dit lieve Filipijnse meisje niet helpen. Alleen medicijnen kunnen haar redden.
Wilt u Brigette steunen? Klik dan hier.
Geef haar vandaag nog haar onmisbare medicijnen!
Brigette werd voor het eerst echt ziek op kerstavond. Dat was op 24 december 2021. Het kleine meisje kreeg koorts en kon nauwelijks nog lopen. Haar geschrokken ouders brachten haar die kerstavond naar het ziekenhuis in Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen.
 
Onderzoek wees uit dat Brigette acute leukemie heeft. Ze krijgt al geruime tijd chemotherapie en het gaat de goede kant op. Maar er is een maar. Een levensbedreigende maar. De ouders kunnen de medicijnen niet meer betalen. En zonder medicijnen stopt haar behandeling en is een gezonde toekomst ver weg.
 
Helpt u mee om de onmisbare medicijnen van Brigette aan te schaffen? Dan krijgt dit meisje alsnog de kans om haar ziekte te overwinnen.

 

  JA, IK HELP BRIGETTE MET HAAR BEHANDELING 

  

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan digitaal of per post. Met onze nieuwsbrief informeren wij u regelmatig over nieuws over de kinderen met kanker of chronische ziekten in ons Angel Wishes programma en over de medische hulp die wij wereldwijd bieden.

Schrijf U in voor onze nieuwsbrief