Inzamelactie 2022

Elke ouder van een kind met kanker slaapt slecht vanwege de zorgen. Dat is zo over de hele wereld. Ook in ontwikkelingslanden liggen vaders en moeders ’s nachts te piekeren. Alleen is daar de paniek nóg groter omdat hun ernstig zieke zoon of dochter vaak geen enkele medische zorg krijgt!

In veel arme landen zijn medicijnen en behandelingen in een ziekenhuis een luxe. Die luxe is onbetaalbaar voor een grote groep mensen. Heb je geen geld? Dan kun je maar één ding doen: hopen op een medisch wonder. Want een gezin dat leeft in armoede krijgt geen behandeling voor hun kind met kanker.

In arme landen geneest nauwelijks 20% van de kinderen. Een dramatisch laag percentage!

​Met een donatie aan Stichting Kinder Kanker Genezing krijgen ernstig zieke kinderen wereldwijd een eerlijke kans op genezing.
Wilt u ook deze jonge patiëntjes helpen? Doe mee aan onze jaarlijkse inzamelingsactie!
 

Ook Sonya verdient een eerlijke kans op genezing!


Wilt u deze jonge patiëntjes een eerlijke kans geven? Doe mee aan onze jaarlijkse inzamelingsactie.
U zet zich dan in voor een kind als Sonya, u ziet haar hierboven. Ze is pas 4 jaar en heeft acute leukemie. Zonder hulp is haar leven in gevaar.

Een levensreddende behandeling van een ziek kind in een ontwikkelingsland kost gemiddeld 108 euro per maand.  Natuurlijk zijn wij blij met elk bedrag dat u kunt missen. 
Doet u mee aan de Inzamelingsactie 2022? De inzamelactie is onze belangrijkste actie van het nieuwe jaar zodat 2022 goed begint voor kinderen die strijden tegen een gevaarlijke ziekte!
 

Wilt u de wereld vandaag nog eerlijker maken?

Dan kunt u vandaag nog doneren. Hartelijk dank!

Kristy Scott
Algemeen directeur

PS: Artsen in ontwikkelingslanden staan in de startblokken om kinderen met kanker en chronische ziekten te redden. Een donatie aan Kinder Kanker Genezing zorgt ervoor dat ze de benodigde geneesmiddelen en medische apparatuur krijgen!