Zane

Zane vindt het leuk om dingen te bouwen. Nu zijn het nog plastic bouwstenen bouwstenen met wie hij in het ziekenhuis kan spelen. Maar wie weet bouwt dit Filipijnse jongetje later échte huizen van steen. Later, als hij groot en sterk is. Die dag lijkt steeds verder weg. Want zonder hulp wordt de ernstig zieke Zane alleen maar zwakker!

Zane Filipijnen

Elk ziek kind verdient een eerlijke kans op genezing. 

Staat het wiegje toevallig in het huis van een arm gezin in een ontwikkelingsland? Dan is een helpende hand vaak van levensbelang. Zane is zo’n kind. Hij is geboren in een gezin dat altijd net de touwtjes aan elkaar wist te knopen. Tot bleek dat de kleine Zane acute lymfatische leukemie heeft. Sindsdien komt de ene na de andere ziekenhuisrekening binnen. Onbetaalbare hoge rekeningen.
Ernstig zieke kinderen als Zane redden het niet zonder medische zorg. 

Zane Filipijnen 2Zane krijgt al chemotherapie. En dat is goed nieuws. Ondanks alle bijwerkingen die hij moet doorstaan: koorts, smaakverlies en regelmatig overgeven.
Nu wordt Zane getroffen door een nieuwe tegenvaller! Zijn ouders kunnen de chemotherapie niet meer betalen. Zonder donaties stopt zijn behandeling. Het kost 108 euro per maand om de chemotherapie van Zane af te ronden.

Hij kan alleen genezen als hij zijn chemotherapie voltooit. Hopelijk lukt het ook om nog meer zieke kinderen onmisbare medische zorg te bieden. Wilt u meehelpen om de levens van Zane en andere jongens en meisjes te redden? Dat kan hier! 

Elk bedrag is hartelijk welkom, hoe groot of klein ook!

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan digitaal of per post. Met onze nieuwsbrief informeren wij u regelmatig over nieuws over de kinderen in ons Angel Wishes programma en over de medische hulp die wij wereldwijd bieden.

Schrijf U HIER in voor onze nieuwsbrief