Lester

In deze tijden van corona gaan heel veel leuke dingen niet door vanwege het besmettingsgevaar. Dat raakt een kind met een ernstige ziekte extra hard. Voor een jonge patiënt is een beetje plezier zelfs van levensbelang.
 
Lester is zo’n kind dat afleiding van zijn ziekte hard nodig heeft. Hij woont op de Filipijnen en heeft acute lymfatische leukemie. Door alle bezoeken aan het ziekenhuis zien veel van zijn dagen er somber uit. En toen ging het land ook nog op slot wegens de uitbraak van het coronavirus. Vanaf dat moment voelt Lester zich alleen nog maar patiënt. Want door de lockdown mag hij niet meer met zijn vriendjes en vriendinnetjes spelen. Neefjes en nichtjes ziet hij niet meer. En ook zijn favoriete ooms en geliefde tantes komen niet meer op visite.

Lester Filipijnen

Het leven van Lester krijgt weer kleur!

Lester Filipijnen 2De jaren 2020, 2021 en 2022 waren voor Lester definitief rampjaren toen ook het zomerkamp niet doorging. Terwijl dat nu juist iets was waar hij zich al heel lang op verheugde! Ondanks de lockdown moet één ding doorgaan: zijn chemotherapie!  Dankzij de snelle steun van geweldige donateurs was dit mogelijk. De lockdown maakt het lastig om het ziekenhuis te bereiken. Toch is dit nog elke keer gelukt. Door corona heeft zijn vader moeite met het vinden van werk. Het gezin doet er alles aan om zichzelf te redden. Nu proberen ze  geld te verdienen met de verkoop van snacks en warme maaltijden. Dit levert echter bij lange na niet genoeg op om de medische zorg voor hun zieke zoon te betalen. Wilt u Lester en andere kinderen met kanker of chronische ziekten ondersteunen?

U kunt hier doneren 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan digitaal of per post. Met onze nieuwsbrief informeren wij u regelmatig over nieuws over de kinderen in ons Angel Wishes programma en over de medische hulp die wij wereldwijd bieden.

Schrijf U HIER in voor onze nieuwsbrief