Jarvis

Wat is er leuker dan een feestelijk pakje onder de kerstboom? Vorig jaar wilde Jarvis dolgraag een speelgoedauto. Maar dit jaar heeft hij liever een heel ander kerstcadeau: medicijnen.

Jarvis heeft dit kerstfeest één grote wens: Beter worden!

Jarvis is 6 jaar en heeft acute lymfatische leukemie. Hij woont in Cebu, de oudste stad van de Filipijnen. Gelukkig kon Jarvis al snel beginnen met chemotherapie. Hij is vol goede moed en wil genezen van deze gevaarlijke vorm van bloedkanker!

Door financiële problemen verblijven Jarvis en zijn moeder (de vader heeft het gezin verlaten) in een piepklein kamertje bij opa en oma. Daar wonen ze op slechts 2 kilometer van het ziekenhuis op de Filipijnen. Toch lijkt medische zorg verder weg dan ooit.

Dit arme gezin krijgt het geld voor de medicijnen niet meer bij elkaar. Daardoor dreigt de behandeling van Jarvis voortijdig te stoppen. Zijn kans op genezing is dan verkeken.
 

Wilt u helpen zodat Jarvis zijn chemotherapie blijft krijgen?

Zijn medicatie kost 82€ per week. Hiervoor krijgt hij drie keer chemotherapie via infuus en injecties en dagelijks tabletten. Wilt u hieran bijdragen? Elk bedrag dat u kunt missen is welkom.

Wij wensen u een gezellige maand december en een gezond nieuwjaar!

U kunt hier een donatie doen. Hartelijk dank.