Elvianis

Niet alleen in Venezuela, het land van Elvianis. Ook in landen als Malawi, Oekraïne, Congo, Oeganda en de Filipijnen zijn er kinderen, die steun voor de strijd tegen kanker nodig hebben.

Elvianis uit Venezuela heeft kanker

Het meisje op de foto hierboven heet Elvianis. Ze is zes jaar en woont in Venezuela. Zij is een van de vele kinderen die steun nodig heeft in haar gevecht tegen kanker. Elvianis was een blij en speels kind. Helaas is alles anders sinds ze acute leukemie heeft. Ze is nu een stil, verdrietig meisje dat continu huilt in de buurt van dokters of verpleegsters.

Elvianis moet het doen zonder de liefde van haar ouders. De moeder is naar Colombia vertrokken toen ze nog maar een baby was. Sindsdien heeft ze nooit meer iets laten horen. De vader woont ergens anders met een nieuwe vriendin. Elvianis woont daarom bij haar oma. Het meisje heeft een vorm van bloedkanker die dodelijk kan zijn als medische zorg te lang uitblijft. Haar oma kan de noodzakelijke behandeling van dit meisje niet betalen. De vader van Elvianis draagt wel bij, maar heeft als visser geen vast inkomen. Wilt u dit meisje ondersteunen? Uw donatie kan haar leven redden en ook dat van andere kinderen die medische hulp nodig hebben. 

Een levensreddende behandeling van een ziek kind in een ontwikkelingsland kost gemiddeld 108 euro per maand.  Natuurlijk zijn wij blij met elk bedrag dat u kunt missen. 

Helpt u alstublieft mee om zieke kinderen te redden?