Hulp voor zieke kinderen is onmisbaar. Nu en in de toekomst.

Stichting Kinder Kanker Genezing steunt kinderen die lijden aan kanker en andere chronische ziekten in ontwikkelingslanden. Hun ouders leven vaak onder zeer armoedige omstandigheden. Mede door de steun van bijzondere giftgevers kunnen wereldwijd kwetsbare kinderen met kinderkanker of een chronische ziekte geholpen worden. Het geloof in onze idealen zorgt ervoor dat kinderen in ontwikkelingslanden er niet alleen voor staan. Ruim 400 kinderen zijn inmiddels geholpen. Wij beseffen hoe bijzonder dat is. Zonder de steun van onze donateurs is hulp namelijk niet mogelijk.
 

Met uw nalatenschap kunt u kinderlevens blijvend veranderen!

Ons doel is helder. Wij willen nu én in de toekomst zoveel mogelijk kinderen helpen genezen, ze een betere kwaliteit van leven bieden en mogelijk uitzicht geven op een toekomst. Door Stichting Kinder Kanker Genezing op te nemen in uw testament helpt u mee op een heel bijzondere manier. Want ook later, wanneer u er zelf niet meer bent, kan hierdoor het onmisbare werk voor de zieke kinderen door blijven gaan. Natuurlijk is uw testament iets hoogst persoonlijks en het spreekt voor zich dat u eerst aan uw dierbaren denkt. Toch hoop ik dat u over een gift wilt nadenken. Zodat u – ook wanneer u er zelf niet meer bent – iets ongelooflijks kunt betekenen voor toekomstige generaties chronisch zieke kinderen.

Ik kan me voorstellen dat u met iemand wilt praten over nalaten aan Stichting Kinder Kanker Genezing.
U kunt hiervoor bellen met Sander van Hesteren, telefoonnummer 06 182 26 876 of een email sturen naar sander@kinderkankergenezing.nl.
Onze testamentbrochure Voor altijd verbonden" kunt uw gratis aanvragen via het contactformulier.

Namens de ernstig zieke kinderen – nu en in de toekomst – nogmaals hartelijk dank voor uw medeleven en vrijgevigheid!

Kristy Scott

Algemeen directeur
______________________________________________________________________________________________

In vertrouwen en geheel vrijblijvend praten over de mogelijkheden hoe ook ú kunt helpen?
Neemt u alstublieft contact met mij op.

Sander van Hesteren
Relatiemanager bijzondere gevers
Tel. 06 182 26 876
Email. sander@kinderkankergenezing.nl