ONTMOET ONS

4 & 5 juni 2017, De Appelparade in Lisserbroek

Dit jaar staan wij op 4 en 5 juni op de Appelparade op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. Op dit prachtige biologische landgoed kunnen kinderen heerlijk genieten van de natuur. In de herfst kun je er prachtig appels plukken en in het voorjaar kun je genieten van de heerlijke rustgevende omgeving.

Volg dit evenement op Facebook, klik hier voor meer informatie.

27 april 2017, Rotterdam Liskwartier

Traditiegetrouw staan wij weer op het Liskwartier in Rotterdam Noord! Dit jaar zijn we zelfs uitgenodigd en heeft een lieve sponsor het standgeld voor zijn rekening genomen. Heel lief en heel fijn! Enorm bedankt!!!

Wij van Stichting Kinder Kanker Genezing zullen weer met heel veel plezier op de Koningsmarkt staan. Kom kennis maken met Christine en Lucinda en vraag ons alles wat je wil weten over onze stichting!

Dit jaar komen we met onze kaarten, pennen en schrijfblokjes. Helaas heeft de auto het begeven, waardoor we niet genoeg ruimte hebben om rommelmarkt spulletjes mee te nemen. Wie weet, volgend jaar weer. We hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Kom je ook? Klik hier voor ons Facebook event.

27 april 2016, Rotterdam Liskwartier

Op 27 april bemannen we tijdens koningsdag een standje op het Lisplein. Onze dank gaat uit naar de organisatoren van Liskids. Deze mannen en vrouwen organiseren al jaren op rij belangeloos en ieder jaar weer een geweldig, gezellig feest!

Heb je vragen aan ons? Bezoek ons die dag!

Wil je komen helpen? Neem contact met ons op. Vrijwilligers zijn ook bij ons altijd welkom!

4 februari 2015, Radbout UMC Nijmegen

19 december 2015, collectebusje Rotterdam

Kinder Kanker Genezing bij Heavenly CupcakesOp 19 december mochten wij ons collectebusje op de stand van Heavenly Cupcakes zetten. We zijn heel blij met de €15.45 die de bezoekers van het festival daarin hebben gestopt. Dank jullie wel!

18 december 2015, kerstmarkt IJzendijke

Kerstmarkt IJzendijke, Kinder Kanker GenezingOp 18 december 2015 waren wij te vinden in de kerk in IJzendijke. Wat was het gezellig en wat werden we verwend! Dank aan Adrie die onze stand wilde betalen en dank aan de vele bezoekers die samen €143,- doneerden! Het was een heel gezellige avond. Wij hebben genoten en wie weet tot volgend jaar.

16 december 2015, kerstmarkt Felixoord, Oosterbeek

In Oosterbeek staat vegetarisch zorgcentrum Felixoord. Wij werden van harte welkom geheten, voorzien van koffie, thee en limonade en Anke was zo lief om onze tafel te betalen. De bewoners van het zorgcentrum vonden onze kaarten prachtig en als dank kregen wij in totaal €104,57 aan donaties! De bewoners hebben genoten van de kerstmarkt en wij ook!

12 december 2015, kerstmarkt Geestdijk

In 2014 waren wij al te vinden in Geersdijk en dat was beregezellig. Dit jaar gingen wij dan ook terug naar deze goed georganiseerde kerstmarkt. In de voorbereidingen van de 2015 kerstmarkten willen wij een aantal mensen bedanken:
​Lotte: voor het bakken van de mini-cupcakes
​Anne Louise: voor het doneren van een grote doos beertjes die wij mochten verkopen
​Bianca en haar ouders: voor het doneren van cadeautjes voor de grabbelton

Label2E doneert een deel van de omzet aan Kinder Kanker GenezingEn dan op de markt zelf:
​Daphne voor de gezelligheid en haar hulp
​Suzette van Label2E: zij stond ook als standhouder op de kerstmarkt en heeft een deel van haar winst aan ons gedoneerd

Koninginnedag 2012

Stichting Kinder Kanker Genezing stond Koninginnedag 2012 met een stand op de vrijmarkt in Rotterdam. Naast de verkoop van leuke spulletjes die belangeloos geschonken waren, ontvingen belangstellenden informatie over de projecten die KKG ondersteunt.

KoninginnedagKoninginnedag 2012
De stand van St. Kinder Kanker Genezing op de Vrijmarkt.