Corona bedreigt de medische behandeling van kanker patiëntjes!

Laten we samen strijden voor hun levensreddende behandeling. De hele wereld is in de greep van corona. Iedereen wordt geraakt door de gevolgen van deze verschrikkelijke ziekte, ook in Nederland.
Het coronavirus vormt een levensgrote bedreiging in de arme landen waar Kinder Kanker Genezing actief is. Op dit moment dreigen kwetsbare meisjes en jongens hun levensreddende chemobehandeling te verliezen!
 Corona bedreigt behandeling van kinderen met kanker
Ook in ontwikkelingslanden zoals de Filipijnen zijn de ziekenhuizen overvol. Medische voorraden raken op. Medische missies gaan niet door. En zieke kinderen moeten in quarantaine omdat ze in contact zijn geweest met een patiënt die mogelijk besmet is.
Reizen met het openbaar vervoer is gestopt vanwege de corona uitbraak, zodat kinderen niet naar het ziekenhuis kunnen voor hun chemotherapie. Zoals de kleine Kenneth. Om naar zijn behandeling te komen moet hij door 4 steden met het openbaar vervoer reizen. Dit is door de corona crisis nu niet meer mogelijk. Voor veel patiëntjes kan de behandeling niet eens beginnen. De levens van al deze kinderen staan op het spel! 

Help alstublieft mee om deze kwetsbare kinderen te redden!

In een arm land zijn de mensen vooral op zichzelf aangewezen in geval van nood. Helaas kunnen zij zich door de coronacrisis helemaal niet meer redden. Want er is geen werk meer, zodat zelfs hun kleine inkomen is weggevallen. Dit raakt gezinnen met een ziek kind keihard.

Wilt u bijdragen​ aan medische zorg voor ernstig zieke kinderen? Uw hulp is ook onmisbaar voor voeding en vervoer van jonge patiëntjes naar hun levensreddende chemotherapie.

Hartelijk bedankt!

Corona Jongen moet naar ziekenhuis voor behandeling meisjes met chronische ziekte kind met kanker